Rendőrségi

2009.12.14. 17:05

A kizsigerelt vaddisznó buktatta le az orvvadászokat

Orvvadászokat fogtak el a zalakarosi rendőrök: két személyt állítottak elő a rendőrőrsre, akik beismerték, hogy több vaddisznót, őzet, fácánt lőttek ki és három szarvast is puskavégre kaptak.

zaol.hu

Még múlt hét csütörtök délelőtt jelentette egy vadőr a Zalakarosi Rendőrőrsre, hogy kizsigerelt vaddisznót talált Zalakomár külterületén. A rendőrök a hátrahagyott nyomokon elindulva egy zalakomári családi házhoz jutottak, ahonnan előkerült a friss vadhús.

A helyszíni szemle során a rendőrök egy másik családi házhoz eljutva, rejtekhelyén megtalálták az elkövetéshez használt távcsöves golyós lőfegyvert és egy kispuskát is, valamint a hozzájuk tartozó lőszereket.

A rendőrök két személyt állítottak elő a Zalakarosi Rendőrőrsre, akik beismerték, hogy több vaddisznót, őzet, fácánt lőttek ki és három szarvast is puskavégre kaptak.

Ellenük lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntettének, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tájékoztatta portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!