Rendőrségi

2012.07.18. 09:49

A családsegítőben balhézott egy férfi Nagykanizsán

Zala megye - A rendőrség közlekedési balesetekről és egy félelmet keltően viselkedő férfiról számolt be napi krónikájában.

zaol.hu

Kedden délelőtt egy fiatal pár ügyfélként jelentkezett be a nagykanizsai Családsegítő és Gyermekjóléti Központban. Hamarosan megjelent a pár férfi tagjának édesapja és ordítozva szidalmazni, fenyegetni kezdte fia párját, mellyel nem csak félelmet keltett, hanem viselkedésén többen megbotránkoztak. Felszólításra sem volt hajlandó távozni, ezért az ott dolgozók a rendőrség segítségét kérték. Rendőri felszólításra hajlandó volt távozni, azonban viselkedése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kedden este Pölöske irányából Búcsúszentlászló felé tartott Opel típusú személygépkocsijával egy férfi, aki egy egyenes útszakaszon eddig ismeretlen okból letért az úttestről, az árok falának ütközött, majd az úttestre visszapördülve állt meg. A gépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege Zala megyében

Az elmúlt 24 órában öt közlekedési baleset történt Zala megye közútjain, ezek során egy személygépkocsi vezetője szenvedett súlyos sérülést, és egy személygépkocsi vezetőjével szemben történt intézkedés ittas járművezetés miatt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!