Rendőrségi

2014.10.14. 08:29

Fát lopott a kilimáni vasútról

A zalai rendőrök tulajdon elleni szabálysértési eljárást indítottak egy helyi férfi ellen.

Gyanú merült fel arra, hogy egy 38 éves kilimáni férfi lophatta el azokat a feldarabolt fákat, amelyeket a helyi vasútállomás pályamunkásai azért vágtak ki, mert a vasúti közlekedésben akadályt képeztek.

A gelsei és a szepetneki körzeti megbízott 2014. október 13-án délután megtalálta a férfi udvarán az ellopott,  másfél köbméternyi vegyes akác- és nyárfát. A 38 éves kilimáni ember a fa származásával kapcsolatban elmondta, hogy az elmúlt napokban látta, hogy a vasútállomásnál a vasutasok kivágták a fát, amit a sínek mellett helyeztek el. Azt gondolta, hogy elhoz belőle valamennyit, ami jól lesz neki majd télen tüzifának, ezért Lada Samara típusú autójával háromszor fordulva hozott el a fából.

A zalai körzeti megbízottak a fát lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Szabálysértési Előkészítő Csoportja lopás szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!