Rendőrségi

2013.12.12. 20:24

Összeverekedtek egy nagykanizsai benzinkúton

Nagykanizsa - Az apjával italozó férfi és az egyik kávézni érkező férfi összeverekedett, melyhez az ötfős társaságból még egy ember csatlakozott.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. december 10-én 16 óra előtt nem sokkal apa és fia italozott egy nagykanizsai benzinkúton, amikor egy ötfős társaság érkezett kávézni a töltőállomásra. A két társaság egy-egy tagja között szóváltás alakult ki, ami végül tettlegességig fajult. Az apjával italozó férfi és az egyik kávézni érkező férfi összeverekedett, melyhez az ötfős társaságból még egy ember csatlakozott. A verekedőket kétszer is szétválasztotta az apa, illetve a társaság többi tagja.

A nagykanizsai nyomozók az egyik férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekményt elismerte, azt mondta a rendőröknek, hogy a verekedést ő kezdte, mert a másik társaságból valaki „beszólt" az édesapjának. A zalai rendőrök még két férfit keresnek.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 27 éves nagykanizsai L. Gáborral és társaival szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!