Rendőrségi

2013.04.09. 08:06

Tartozott nekik, ezért megverték - szöges léccel, bottal ütötték

Zalakomár - Egy zalakomári férfi családjával azért ment egy falubeli ismerőséhez, hogy adósságukat rendezzék, az elszámolási vita azonban veszekedéssé fajult.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy zalakomári férfi családjával 2013. április 5-én este azért ment egy falubeli ismerőséhez, hogy adósságukat rendezzék. Az elszámolási vita veszekedéssé fajult, melynek során a 32 éves zalakomári férfi és családja szöges léccel és bottal megütötte a sértettet, valamint  autójának hátsó szélvédőjét egy baltával betörte.

Az egyik gyanúsított a nyomozóknak elmondta, hogy azért mentek a helyszínre, mert a 23 éves férfi korábban megvett tőlük egy autót, azonban még tartozott nekik pénzzel.

A 23 éves férfi a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 36 éves H. János, a 32 éves B. Ágnes és a 14 éves H. J. E. ellen. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!