Rendőrségi

2012.07.26. 13:04

Látta a tettest? Segítsen!

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

zaol.hu

Az elkövető  2012. május 17-én 11.00 óra körül Nagykanizsán egy Kalmár utcai áruház parkolójában leállított fehér színű Opel Astra kombi típusú személygépkocsi csomagtartójából - amíg annak tulajdonosa pakolta be a vásárolt árut - eltulajdonított egy pénztárcáját az abban lévő készpénzével okiratokkal és egyéb értékekkel együtt. A sértett bejelentése szerint a lopással 105.000 forint kára keletkezett.

Az áruházban üzemelő biztonsági kamera rögzítette a feltételezett elkövetőt, akinek beazonosítására tett intézkedések idáig nem vezettek eredményre.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken lévő férfit felismeri, vagy felismerni véli, róla bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.) személyesen, vagy tegyen bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívó valamelyikén, illetve a Telefontanú szintén díjmentesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik.



A bejelentő adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!