Rendőrségi

2012.04.25. 14:48

Visszatért a bűntett helyszínére: a saját ásója buktatta le!

Saját ásója miatt bukott le azt a férfi, aki Padáron kétszer is betört egy lakatlanul álló házba: először szerszámokat vitt magával, majd a rendőrségi helyszíni szemlét követően magnóval és videóval távozott.

zaol.hu

Kedden délelőtt lakatlanul álló házba tört be egy férfi Padáron, ahonnan motoros háztáji szekeret, fűnyírót, szerszámokat, szerszámgépeket tulajdonított el. A ház tulajdonosának hozzátartozója észlelte a betörést, azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszíni szemlét követően, miután lezárták az épületet és onnan mindenki távozott, az elkövető ismét visszatért a házhoz és saját ásójával újból befeszítette az ajtót, ahonnan ezúttal rádiósmagnót és videomagnót vitt magával, az ásóját pedig a háznál hagyta. Az ásóért ment vissza, amikor a háznál váratlanul összetalálkozott a korábbi bejelentővel, aki gyanút fogott és újból értesítette a rendőrséget.

Mint kiderült, a férfi a szomszédos szintén lakatlanul álló házban rejtette el a lopott tárgyakat, a gyanúsítottkénti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!