Rendőrségi

2012.02.13. 14:53

Elütötte a gyalogost a havon megcsúszó Volkswagen

Több baleset is történt a hétvégén Zala megyében: szombaton gyalogost ütött el egy Volkswagen Nagykanizsán, egy BMW közlekedési lámpának ütközött a dél-zalai városban, vasárnap pedig egy Suzuki borult fel Türje és Batyk között.

zaol.hu


Gyalogost ütött el a Volkswagen Nagykanizsán
Nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett szombaton egy helybeli nő Nagykanizsán, aki a Csengery utcán gyalogosan szeretett volna átkelni, azonban mielőtt átért volna, egy Volkswagen típusú személygépkocsi a havas úton megcsúszva, elütötte.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Közlekedési lámpának ütközött egy BMW
Szombaton este gyalogosok forgalmát irányító közlekedési lámpának ütközött Nagykanizsa Fő utcáján egy BMW típusú személygépkocsi, melyből ketten kiszálltak, a forgalomirányító lámpa összetört darabjait félreszórták, majd távoztak a helyszínről.
A gyors bejelentésnek köszönhetően a járőrök hamarosan megtalálták a balesetet okozó járművet, melynek vezetőjét is sikerült intézkedés alá vonni. A több mint 100 ezer forintos kárt okozó járművezetővel szemben szabálysértési eljárást indított a rendőrség.

Felborult egy Suzuki Türje és Batyk között
Vasárnap délután Türje irányából Batyk felé haladt Suzuki típusú személygépkocsijával egy szalapai férfi, aki egy erősen balra ívelő jeges-hókásás kanyarban a helytelenül megválasztott sebessége miatt megcsúszott és a jobb oldali árkon áthajtva, gépkocsijának tetőlemezén állt meg.
A jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, míg utasa sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Fának ütközött a Suzuki
Vasárnap délután a nagykanizsai Rózsa utcán haladt (a Teleki utca irányából a Kodály utca felé) egy Suzuki típusú terepjáró. Egy másik gépkocsi előzésébe kezdett, amikor visszatért saját sávjába, a havas úttesten megcsúszott, onnan jobbra letért és egy fának ütközve állt meg.
A terepjáró vezetője és egyik utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!