Rendőrségi

2012.01.27. 12:12

Lőfegyvert és lőszereket találtak egy kocsiban Salomváron

Szétszerelt sörétes lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket találtak a rendőrök egy helybeli férfi gépkocsijában Salomváron, amikor éjfél után rendőri ellenőrzés alá vonták a járművet és annak két utasát.

zaol.hu

A gépkocsi vezetőjénél alkalmazott alkoholszonda a mérhető maximum értéknél megállt. A gépkocsi átvizsgálása során az utastérből szétszerelt sörétes lőfegyver és hozzá tartozó lőszerek kerültek elő. A házkutatás során egy 0.22 kaliberű lőfegyvert, továbbá lőszereket is találtak a rendőrök, melyeket lefoglaltak.

A gépkocsi vezetőjét vérvételre is előállították, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult ellene.



Ugyancsak Salomváron történt:
Több mázsa fémhulladék, akkumulátorok, lószerszámok kerültek elő egy Ford Transitból, amelyet pénteken hajnalban Salomváron állítottak meg a rendőrök. A gyanú szerint a Transitban utazó három férfi egy közeli telephelyre tört be, így őket előállították, majd nyomozás indult az ügyben.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!