Rendőrségi

2012.01.19. 10:29

Halálos gázolás Vas megyében: Zalaegerszegen lefoglaltak egy autót

Meghalt az a 23 éves helybéli fiatalember, akit múlt szerdán hajnalban gázoltak el a Vas megyei Nádasdon. Az áldozat hajnali fél öt táján ittasan az úttesten gyalogolt, eközben sodorta el egy ismeretlen autós. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés után a rendőrség és a nyomozó hatóság Zalaegerszeg belvárosában lefoglalt egy - a balesettel összefüggésbe hozható - járművet.

zaol.hu


Jelenleg, ismeretlen tettes ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt folyik büntetőeljárás. A bizonyítási eljárást igazságügyi orvos, műszaki és nyomszakértő bevonásával folytatják le. A körülmények tisztázása érdekében a rendőrség a 107-es segélyhívón várja azok jelentkezését, akik a fentebb említett balesettel kapcsolatban, valamint a balesetet okozó ismeretlen gépkocsiról, illetve annak vezetőjéről bármilyen információval rendelkeznek - írja laptársunk a Vas Népe.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!