Rendőrségi

2012.01.04. 12:35

Fogás a Csótón: 69 lőszert találtak a rendőrök

Lőszereket talált kedden egy halőr a nagykanizsai Csónakázó-tónál, amelyek az alacsony vízszint miatt váltak láthatóvá. A partszakaszt a rendőrség átvizsgálta: 69 darab lőszert szállítottak el.

zaol.hu


További rendőrségi hírek:

Lasztonyán találták meg az Lentiből eltűnt fiatalokat
Kedden délután pár órán belül megtalálták a letenyei rendőrök azt a két fiatalkorút, akik Lentiből tűntek el aznap. Egy 16 éves fiú az engedélyezett távollétéről nem tért vissza időben a lakásotthonba, míg egy szintén 16 éves leány eltűnését az édesanyja jelentette be. A fiatalokat egy lasztonyai családi házban találták meg a rendőrök, majd átadták őket törvényes képviselőiknek.

Körözött férfit fogtak a határrendészek Letenyénél
Kedden éjjel körözött személyt fogtak el a letenyei határrendészek. A határátkelőhelyen egy budapesti férfi jelentkezett kilépésre, akivel szemben a Budapesti XX-XXI. Kerületi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. Az elfogott férfit bíróság elé állításáig őrizetbe vette a rendőrség.

Ittas vezető hajtott árokba Zalaváron
Ittas vezető hajtott árokba Zalaváron kedden este. A József Attila utcában haladt Toyota típusú személygépkocsijával a helybeli férfi, aki eddig tisztázatlan körülmények között a vízelvezető árokba hajtva állt meg.Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, így az intézkedő rendőrök a gépkocsi vezetőjét vér- és vizeletvételre állították elő, vezetői engedélyének bevonása mellett büntetőfeljentést tettek vele szemben.

Elfogták a lopással gyanúsított nőt
A bejelentést követően hamarosan elfogták a keszthelyi rendőrök azt a várvölgyi nőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy helyi pincének ablakát betörte és onnan 30 kg macskaeledel-konzervet, gázpalackot és szerszámokat tulajdonított el.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!