Rendőrségi

2012.01.13. 14:36

Balhés szakítás: megverte volt barátnőjét, elvitte a kutyáit

Nehezen tudta feldolgozni a szakítást egy férfi, aki összeveszett volt barátnőjével, majd annak kutyáit is magával vitte. A két kis yorkie végül állatmenhelyen kötött ki, a férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

zaol.hu

Jelenleg menhelyen van az a két kiskutya, akiket egy férfi lopott el volt barátnőjétől, miután összeveszett vele és megverte. A férfi ellen a dunaújvárosi rendőrök lopás és könnyű testi sértés elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást – tudtuk meg pénteken Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől.

A 23 éves nő január 9-én tett feljelentést volt élettársa ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. A hölgy által elmondottak szerint ugyanis a férfi szakításukat követően, január 8-án közösen használt lakásukban előzetes szóváltást követően bántalmazta, majd a sértett tulajdonában lévő két Yorkshire terrier kutyát, azok játékaival és felszereléseivel együtt eltulajdonította. A nő könnyen sérült.

További részletek az fmh.hu-n, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!