Rendőrségi

2011.12.01. 06:47

Ők is bukhatnak Csábi Bettinával együtt

A Blikk információi szerint három országon ívelt át az a bűnszervezet, amelyet két héttel ezelőtt lelepleztek a NAV nyomozói, a pénzügyi nyomozók együttműködtek a román és a szlovák kollégáikkal is. Nem kizárt, hogy az ügyben a két szomszédos országban is lesznek letartóztatások, mivel voltak ott is segítői annak a bűncselekménynek, amelyben gyanúsított Csábi Bettina is - írja a csütörtöki Blikk.

MTI

A gyanú szerint a harmadrendű gyanúsított, P. Hajnalka cége egy szlovák vállalat megbízásából vásárolt Romániában gabonát, amit papíron „utaztattak", vagyis értékesítettek különböző országokon keresztül. Így mentesültek az áfa befizetése alól. 
A gabonát valójában Magyarországon hozták forgalomba, ebben működött közbe a gyanú szerint a bokszolónő és volt férje, K. István.
   
Az ügyben érintett M. Tamás, Sz. Attila, H. Zsolt, és K. László is. Minden egyes gyanúsítottnak más és más szerepe volt az ügyben a nyomozók szerint. Mivel azt gyanítják, hogy bűnszervezetként működtek, a büntetés akár 20 év is lehet – nyilatkozta a Blikknek az egyik férfi védőügyvédje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!