Rendőrségi

2011.11.29. 19:21

Üldözés és lövöldözés: szemtanúkat keres az ügyészség

Szemtanúkat keres a nyomozó ügyészség. Mint beszámoltunk róla az elmúlt héten csak üldözés és fegyverhasználat után sikerült elfogni egy autós férfit a megyeszékhelyen. Az akcióban ketten – egy rendőr és az elfogott férfi – megsérültek.

Arany Gábor

A Zalaegerszegi Nyomozó Ügyészség (Zalaegerszeg, Gasparich u. 20.) eljárást folytat a zalaegerszegi férfi ellen, hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozó ügyészség kéri mindazok jelentkezését, akik 2011. november 22-én 8 és 9 óra közötti időben Zalaegerszegen a Zala utca–Vásártér utca–Kaszaházi út térségében gyalogosan vagy gépjárművel közlekedtek és eközben az elkövető szürke színű Volkswagen Passat kombi típusú személygépkocsijával testi épségüket közvetlen veszélynek tette ki.

A nyomozó ügyészség a bejelentéseket a (92) 511-022- es telefonszámra, vagy a [email protected] e-mail címre várja.Kapcsolódó cikkünk: 
Előzetesben az ámokfutó! Üldözés és lövések Zalaegerszegen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!