Rendőrségi

2011.11.16. 18:12

Azonosították az M7-esen elgázolt gyalogost

Azonosították azt a gyalogost, akit kedden gázoltak halálra az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjában, a 38-as kilométerszelvénynél; ahhoz, hogy teljes bizonyossággal meggyőződjenek a 62 éves pázmándi férfi személyazonosságáról, DNS-vizsgálatot végeznek - közölte szerdán a rendőrség.

MTI

A baleset áldozatának hozzátartozója szerint a férfi kedd délelőtt ment el otthonról. Azt, hogy miért és miként került az autópályára, egyelőre nem tudni - mondta el Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kedden késő délután történt baleset helyszínén egy személyautó vezetője elmondta, hogy kocsijával a középső sávban haladt, amikor nekilépett a jármű jobb elejének a gyalogos, majd az autó jobboldalán végigsodródva, a külső forgalmi sávban érkező pótkocsis vontató alá esett.

Az erős forgalomban több jármű is keresztül hajtott a szerencsétlenül járt emberen, teljesen szétroncsolva a testét.

A rendőrség a több órán át tartó helyszíneléskor talált zöld munkáskabáton levő felirat alapján kezdte meg az elhunyt azonosítását, a megadott adatok és leírás alapján azonosította hozzátartozója az elgázolt férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!