Rendőrségi

2011.10.10. 14:23

Fejszenyéllel ütötte meg élettársát egy szepetneki férfi

Családi veszekedéshez riasztották a járőröket Szepetnekről szombaton délután. A gyanú szerint egy ittas állapotban hazatérő férfi összeveszett élettársával, majd egy fejszenyéllel két alkalommal megütötte.

zaol.hu

A bántalmazott hölgy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A férfit a járőrök elfogták, majd előállították és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt ellene büntető feljelentést tettek.



További rendőrségi hírek:

Verekedés Hévízen: három férfit állítottak elő a rendőrök
Szombaton este egy hévízi büféből érkezett bejelentés a rendőrségre, mert osztrák és német állampolgárok verekedtek össze, melynek során felborították az asztalokat, poharakat és hamutartókat törte össze, majd a verekedést a büfé előtt folytatták. A hévízi rendőrök a bejelentést követően a helyszínen elfogtak és előállítottak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit, akik ellen eljárás indult. 


Ruhával takarták el arcukat a tolvajok
A nagykanizsai rendőrök a hétvégén elfogták azt a két, tizenhét éves fiatalembert, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy pénteken hajnalban, arcukat ruhával eltakarva egy, a keleti városrészben lévő bolt alkalmazottját lefogták, majd ezután egyikük az üzletből eltulajdonított három doboz cigarettát. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kezdeményezi a helyszínről elmenekült, de azóta már őrizetbe vett  fiatalok előzetes letartóztatását.


Súlyos testi sértés Zalasárszegen
A gyanú szerint súlyos testi sértés kísérletének bűntettét követte el szombaton Zalasárszegen egy férfi, aki a szomszédjával veszett össze a kutyája miatt. A sértett botot vett a kezébe, míg a gyanúsított egy ásóval egy alkalommal ráütött szomszédja kezére, melynek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!