Rendőrségi

2011.10.11. 10:29

Balesetek: Mitsubishi az árokban, felborult Toyota, fának csapódott Ford

Hétfőn és kedden több balesethez is riasztották a megyei rendőröket: egy Mitsubishi árokba hajtott, egy Toyota telefonpóznának ütközött, mígy egy Ford fának csapódott Zalában.

zaol.hu


Róka lépett az úttestre: árokba hajtott a Mitsubishi sofőrje
Hétfőn délután közlekedett a 7411-es úton Zalaszentgyörgy irányából Zalacséb felé egy férfi egy Mitsubishi típusú tehergépkocsival, amikor egy balra ívelő kanyarban a menetirányát tekintve jobbról egy róka lépett az úttestre. A sofőr az állatot észlelve hirtelen balra kormányozta járművét, majd elveszítve uralmát a felett és a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott. Az autós a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.


Telefonpóznának ütközött a Toyota
Hétfőn este közlekedett a lakhegyi Petőfi úton Egervár irányából Vasvár felé egy férfi egy Toyota típusú személygépkocsival. Egy balra ívelő kanyarban a nedves úttesten elveszítette uralmát a járműve felett és a bal oldali vízelvezető árokba hajtott. Ott a járműve „megtűzött”, majd miközben tengelyén átfordult, nekiütközött az út melletti telefonpóznának, végül pedig a tetőlemezére borulva állt meg. A baleset következtében a gépjárművezető és utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.


Fának csapódott a Ford
Kedden hajnalban közlekedett egy férfi egy Ford típusú személygépkocsival a 7328 számú mellékúton Batyk irányából Türje felé. Egy enyhén jobbra ívelő kanyarban, vélhetően azért, mert nem megfelelően választotta meg sebességét, valamint az út- és látási viszonyokat is figyelmen kívül hagyta, a vizes, csúszós úttesten elvesztette uralmát járműve felett és az úttestről lesodródva egy fának csapódott. A baleset következtében a gépjárművezető nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!