Rendőrségi

2011.09.08. 14:25

Orvvadászt fogtak a borsfai erdőben

Szerdán a késő esti órákban egy vadász értesítette a Nagykanizsai Rendőrkapitányság egyik szolgálaton kívüli rendőrét, miszerint a borsfai erdőben egy orvvadászt láttak egy lesen, aki éppen egy kukoricában haladó vadra lőtt.

zaol.hu

A rendőr azonnal értesítette a Letenyei Rendőrsöt, melynek munkatársai a helyszínen elfogtak és előállítottak egy ötvenhat éves férfit, akiről kiderült, hogy a nála lévő golyós fegyverhez nincs engedélye. A férfi ellen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a fegyvert lefoglalták.


További rendőrségi hírek:

Fiat Puntoval ütközött a motoros Zalaegerszegen
Szerdán délután közlekedett a zalaegerszegi Lőrinc barát utcában az Arany János út irányából a Dózsa út felé egy nő egysegédmotor-kerékpárral. A Lőrinc barát utca és a Dózsa György út kereszteződéshez érve egyenesen akart továbbhaladni, de az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére körültekintés nélkül behajtott az útkereszteződésbe, ahol összeütközött egy Fiat Punto típusú személygépkocsival. A baleset következtében a segédmotor-kerékpár vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Előállították a gyanúsítottat a rendőrkapitányságra
Szerdán este a tulajdonos tett bejelentést a rendőrségre, miszerint egy ismeretlen személy betört a zalaegerszegi Zárda utcában lévő házába. A helyszíni szemlét követően a késő esti órákban az egyik szomszéd értesítette a rendőröket arról, hogy gyanús zajokat hall a ház felől, ahol korábban intézkedtek, jelezve egyben, hogy nem a tulajdonosok vannak a háznál. A járőrök azonnal elindultak, s háznál elfogtak egy hajléktalan férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a bűncselekményt elkövetette. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!