Rendőrségi

2011.09.29. 12:45

Felgyújtotta a markológépet egy férfi Pakodon

Kiégett a Zala megyei Pakodon egy munkagép, amelyet egy férfi szándékosan felgyújtott, amíg a markológép vezetője ebédszünetet tartott.

zaol.hu


Felgyújtotta a markológépet
Szerdán érkezett bejelentés a Keszthelyi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy férfi Pakodon felgyújtott egy markológépet. Mint a helyszíni szemle során kiderült, a településen földmunkát végző markoló kezelője éppen ebédelni pihent meg, amikor egy férfi minden előzmény nélkül odament a munkagéphez és azt belülről felgyújtotta. Mire a kezelő a helybeliek segítségével meg tudta volna fékezni a tüzet, addigra a 7,5 millió forint értékű munkagép kiégett. A keszthelyi rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit őrizetbe vettek.További rendőrségi hírek:


1300 euró volt a pénztárcában
Lezáratlan állapotban lévő és letekert ablakkal leállított gépkocsiból lopott el egy pénztárcát ismeretlen elkövető szerdán Nagykanizsán. Egy családi ház udvarában állt a személygépkocsi, melynek műszerfalán tartotta tárcáját annak tulajdonosa. A tettes 1.300 eurót zsákmányolt.


Egy férfi bántalmazott egy másikat a lépcsőházban
Szerdán délelőtt tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy nő, mert egy férfi a lépcsőházban bántalmazta édesapját, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a helyszínről előállítottak a rendőrkapitányságra egy, a bejelentő által megnevezett férfit, aki ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.


Földkábeleket akartak ellopni, menekülés közben fogták el őket
Menekülés közben fogtak el a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság járőrei két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy szerdán késő este Vorhota és Teskánd között a vasúti vonal mellett lefektetett földkábeleket vasfűrésszel elvágták, majd megpróbálták eltulajdonítani.  A bűncselekmény elkövetéséről egy polgárőr értesítette a rendőröket telefonon. A két férfi ellen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás, harmadik társukat még keresik.


Szalámit és tusfürdőt akart magával vinni a boltból
Négy rúd szalámit és tusfürdőket próbált meg eltulajdonítani egy helyi áruházból szerdán egy nő, akit a biztonsági szolgálat tetten ért. A tízezer forint összértékű áruk a hölgy ruházatából kerültek elő, ellene szabálysértési eljárás indult.Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!