Rendőrségi

2011.09.14. 11:30

Egy Mitsubishi rendszámát tette fel a Suzukijára

Kedden délután a zalaegerszegi Balatoni úti felüljárón vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy Suzuki típusú személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a járművön lévő forgalmi rendszámot eredetileg egy Mitsubishi típusú gépkocsira adták ki.

zaol.hu

A férfit a rendőrök előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Mint kiderült, a Suzukihoz kiadott eredeti hatósági jelzést műszaki érvényesség hiányában korábban bevonták, ezért használta fel a Mitsubishi rendszámát.


További rendőrségi hírek:

Elfogatóparancs volt érvényben ellene
Kedden reggel a járőrök Nagykanizsán vontak intézkedés alá egy férfit, akiről kiderült, hogy elfogatóparancs volt érvényben ellene, ezért előállították a rendőrkapitányságra.


Megtalálták az ellopott fát
Kedden délelőtt állampolgári bejelentés alapján a nagykanizsai rendőrök elfogtak egy személyt, akinek az udvarán egy hétfőn bejelentett lopásból származó fát találtak. A rendőrök a fát lefoglalták, ez érintett személyt pedig gyanúsítottként hallgatták ki.   


Kerítéselemeket lopott
Kedden délután a járőrök Nagykanizsán ellenőrzés alá vontak egy férfit, aki a kerékpárján kettő vascsőből készült kerítéselemet szállított. Mint kiderült, az elemeket korábban tulajdonították el egy ház udvaráról. A rendőrök a férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek.


Visszairányították Horvátországba
Kedden délután jelentkezett belépésre a Magyar Köztársaság területére a letenyei közúti határátkelőhelyen egy ukrán állampolgár. Az ellenőrzés során kiderült, hogy nem rendelkezik a beutazáshoz, tartózkodáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy tartózkodási engedéllyel, ezért a határrendészek visszairányították a Horvát Köztársaság területére.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!