Rendőrségi

2011.09.05. 13:44

A rendőrség keresi a Keszthelyen talált újszülött édesanyját

Mint korábban beszámoltunk róla, augusztus 31-én hajnalban a Zalai Hírlap egyik kézbesítője szerda hajnalban egy meztelen, újszülött csecsemőt talált a keszthelyi SZTK-nál. A keszthelyi rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény gyanúja miatt indított vizsgálatot.

zaol.hu

Mint múlt héten beszámoltunk róla, a Zalai Hírlap kézbesítője, Pozsgai Sándor munka közben, hajnalban (egészen pontosan 1:51 órakor) véletlenül talált rá az újszülötte. Rögtön bevitte a babát az SZTK-ba, ahol megkapta a megfelelő ellátást, elvégezték a szükséges vizsgálatokat. A kisbaba teljesen egészséges, 3460 grammal és 54 centivel jött a világra.


A rendőrség keresi a gyermek anyját, bízva abban, hogy a nő önként jelentkezik. A rendőrségi felhívásuk szerint kérnek mindenkit - elsősorban keszthelyieket, vagy Keszthely környékieket -, aki tud olyan nőről, aki vélhetően a közelmúltban (augusztus 31-én) szült, de nem tudni hol van a gyermeke, azzal nem tud elszámolni, értesítse a Keszthelyi Rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

A rendőrség lefényképezte azokat a takarókat, melybe a talált csecsemő be volt csavarva. A takaró macimintás, az ágyneműhuzat kék-zöld virágmintás.



Kapcsolódó cikkünk: 
Meztelen kisbabát hagytak az SZTK előtt Keszthelyen (frissítve)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!