Rendőrségi

2011.06.16. 15:43

Árokba borult autójával: rendőrök elől menekült a csempész

Árokba borult autójával és könnyebben megsérült egy rendőrök elől menekülő csempész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében csütörtökön - közölte a nyírségi főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.

MTI

Az autóst éjjel a Győrtelek és Nagyecsed között akarták ellenőrizni, de a sofőr a jelzésre nem állt meg, hanem továbbhajtott, majd a nagy sebesség miatt a járművével lesodródott az útról és a vizesárokba borult - mondta Ivánné Vörös Krisztina. Hozzátette: a kocsit vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett, és megpróbált gyalog elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök utolérték és előállították. 

Az autót vezető férfi - mint kiderült - ittasan, jogosítvány nélkül vezette a járművet, amelyben összesen 18 millió forint értékű ukrán zárjegyes cigarettát találtak. Az ügyben a rendőrök elfogtak egy másik férfit is, aki úgynevezett felvezető volt gépkocsijával, és jelezte az utána haladó jármű sofőrjének a rendőri ellenőrzést, hogy el tudjon menekülni. 

A büntetőeljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!