Rendőrségi

2011.05.16. 08:19

Két baleset, lezárások a 66-oson

Újabb lezárást rendeltek el a 66-os főúton, miután egy teherautó összeütközött egy személyautóval Gödrénél hétfő délelőtt. A 66-os úton Pécs közelében is teljes útzár van, ott egy teherautó pótkocsija kicsúszott és egy szembejövő személyautónak ütközött.

MTI


Teherautó ütközött személyautóval Gödrénél

Egy teherautó összeütközött egy személyautóval Gödrénél hétfő délelőtt. Az elsődleges adatok szerint a Gödre-tetőnél, Kaposvár irányában történt balesetben négyen könnyebben megsérültek. A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart, az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Pécsi Rendőrkapitányság az MTI-vel.

Pótkocsival ütközött az autó

Kicsúszott egy teherautó pótkocsija és egy szembejövő személyautónak ütközött hétfő reggel a 66-os főúton Pécs közelében, az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben.
Az elsődleges adatok szerint a Mecsek pihenő alatti nagykanyarban történt balesetnek nincs súlyos sérültje. A helyszíni intézkedés és a műszaki mentés jelenleg is tart, az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Pécsi Rendőrkapitányság az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!