Rendőrségi

2011.05.28. 16:32

Halálos áramütés ért egy munkást Újfehértón (frissítve)

Bűncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendőrség az újfehértói munkahelyi baleset ügyében; a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban egy munkást ért halálos áramütés szombaton - közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő az MTI-vel.

MTI

A felelősség kérdését a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanújával vizsgálja - mondta Fülöp Gergely. A százados hozzátette: a nyomozásba munkavédelmi szakértőt is bevontak.  

Újfehértón a délelőtti órákban talajvíz-mentesítési munkálatok közben vesztette életét egy munkás, az 50 éves nagykállói férfi egy hat méter hosszú fúrószárral hozzáért a munkaterület felett húzódó elektromos légvezetékhez és áramütést szenvedett - ismertette a részleteket a szóvivő.    

A férfit a szemtanúk és a kiérkező mentők próbálták újraéleszteni, de nem tudtak rajta segíteni - jegyezte meg Fülöp Gergely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!