Rendőrségi

2011.01.14. 16:47

Saját gyermekeit molesztálta egy 23 éves nő

Őrizetbe vett a rendőrség egy 23 éves nőt, aki a gyanú szerint szexuálisan bántalmazta, molesztálta négy kisgyermekét - közölte a Gödöllői Rendőrkapitányság pénteken.

MTI

A vásárosnaményi gyámhatóság még tavaly novemberben tett feljelentést kiskorú veszélyeztetése miatt a nő ellen. A rendőrség a nyomozás során megállapította, hogy CS. B. és élettársa együtt nevelték négy közös gyereküket Erdőkertesen, a családok átmeneti otthonában, de nem gondozták őket megfelelően, ezért a gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek.
   
A nevelőszülők figyeltek fel a gyerekek furcsa viselkedésére, és egy pszichológus bevonásával történt beszélgetés során vetődött fel annak gyanúja, hogy a gyerekeket - akik 2, 3, 5, illetve 6 évesek - anyjuk szexuálisan bántalmazta és molesztálta - áll a közleményben.
   
A Gödöllői Rendőrkapitányság a nyomozás során megállapította, hogy a gyermekeket az anyjuk többször magukra hagyta, és nem gondozta, illetve nem látta el megfelelően. A beszerzett információk és az előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján a rendőrség szerdán hallgatta ki az anyát, akit szemérem elleni erőszak és kiskorú veszélyeztetése bűntettével gyanúsított meg. A nő a kiskorú veszélyeztetését elismerte.
   
A rendőrség a nőt őrizetbe vette és indítványozta az előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!