Rendőrségi

2011.01.28. 13:18

Megzavart és lefülelt tolvajok

Vélhetően a hazaérkező lakó zavarta meg a tolvajokat Bocskán, míg Zalaegerszegen egy szemfüles lakos miatt buktak le a tolvajok.

MTI

 

Csütörtökön délután lakossági bejelentés alapján tolvajt fogtak a zalaegerszegi rendőrök. A bejelentő arról tájékoztatta a rendőröket, hogy a Kölcsey utcában két ismeretlen személy két nagyméretű fém térelválasztó elemet szállít, melyeket feltehetően egy építkezési területről „szerezhettek”. A helyszínre érkező járőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit, az eltulajdonított tárgyakat pedig lefoglalták, így a lopási kár azonnal meg is térült.

Csütörtökön este betörőket zavart meg a hazatérő háztulajdonos Bocskán. A sértett a  kapubejáróra fordulva járművének fényében meglátta a futva menekülő betörőket és azonnal értesítette a Rendőrséget. A rendőrök a közelben hamarosan igazoltatták is az egyik, elkövetéssel gyanúsítható személyt. Két társa sem bujkált sokáig, őket pénteken reggel hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik