Rendőrségi

2011.01.19. 19:15

Megölték a 17 éves kunszentmártoni fiút?

Valószínűleg gyilkosság áldozata lett az a kunszentmártoni fiú, akit 2010 ősze óta eltűntként tartott nyilván a rendőrség – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

MTI

A közlemény szerint a 17 éves fiú eltűnését tavaly októberben jelentették be a rendőrségen. Az eset kapcsán időközben felmerült a bűncselekmény gyanúja, ezért az ügyben emberölés miatt indult eljárás a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon.
   
Szabó Zita, a főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy a nyomozás sikere érdekében a történtekről mást egyelőre nem kívánnak közölni, jelezte azonban, hogy várhatóan csütörtökön újabb információkkal szolgálnak.
   
A hvg.hu szerdán közölt értesülései szerint az áldozat egy szarvasi középiskolába járt. A diákot elcsalták, megölték, majd feldarabolták és eltüntették a holttestét – írta a honlap. A cikk szerint a gyilkosság kapcsán több embert őrizetbe vett a rendőrség és kezdeményezte a bíróságnál a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. Ám, hogy tettüknek mi volt az oka, egyelőre nem tudni – olvasható a honlapon.
   
Az írás arról is említést tesz, hogy az elfogott társaság tagjai között van egy öcsödi férfi, J. Bálint, akinek az otthonában házkutatást tartottak a rendőrök. A holttestet keresve átvizsgálták a kemencét és a kutat is. A cikk írója úgy tudja: ennek a csoportnak tulajdonítja a rendőrség egy kamaszlány megerőszakolását és megkínzását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!