Rendőrségi

2010.11.12. 18:30

Szex pénzért: nagy forgalmú bordélyház Zalaegerszegen

Bordélyházak fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt vádemelési javaslattal zárta le október végén a körmendi rendőrkapitányság azt az ügyet, amelynek egyik szála a zalai megyeszékhelyre vezetett.

Arany Gábor

Az ügyben szereplő ukrán származású nő és magyar élettársa szabadlábon védekezik. Mint beszámoltunk róla, június végén indított eljárást a rendőrség a pár ellen, miután Körmenden felhívták a hatóság figyelmét az ősi szolgáltatásra, amelyet egy körmendi lakásban űztek. Mint kiderült, a zalaegerszegi Kispest utcában is hasonló működött.

Az ukrán származású madám gyerekkora óta él hazánkban és állandó letelepedési engedélyt kapott.  Vállalkozói igazolvány birtokában űzte a prostitúciót, ám magyar élettársával fiatal, főleg az Alföldről érkezett lányokat is bekapcsoltak az üzletbe. A szolgáltatást újságokban hirdették, gyakran külföldről érkeztek a férfiak.

A forgalomra jellemző, hogy egy-egy lány havonta 90-120 vendéget fogadott. A szolgáltatásokért az extráktól függően 6-20 ezer forintot kértek, ennek felét a futtatók kapták.

A történtekért akár öt év börtönt is kiszabhat a bíróság, amennyiben 18 év alatti lányt is dolgoztattak, nyolc esztendő lehet a büntetés.

Ezek is érdekelhetik