Rendőrségi

2010.07.23. 11:52

Tragikus baleset a 71-es főúton: hárman meghaltak, a nagykanizsai sofőr megúszta

Valószínűleg figyelmetlenség okozhatta azt a csütörtök délutáni balesetet, amelyben egy 30 és egy 14 éves fiatal vesztette életét az a 71-es főút badacsonytördemici elágazójánál. Csütörtök este életét vesztette az a 34 éves budapesti nő is, aki súlyos sérült szenvedett a balesetben. A Ford 30 éves nagykanizsai vezetője nem sérült meg.

zaol.hu

Mint arról a Napló Online beszámolt, csütörtökön délután egy 23 éves pilisi férfi Opel Corsajával Badacsonytördemic központja felől Szigliget felé közlekedett. A 71. főútnál - az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére - egyenesen behajtott a kereszteződésbe, ahol járműve jobb oldalának ütközött a 71. főúton Keszthely felől Badacsony irányába, védett úton közlekedő Ford Mondeo. 

A baleset következtében az Opel a jobb oldalára borulva az úttest mellett lévő füves területen állt meg. A Ford az ütközést követően továbbhaladva, az úttest mellett lévő üdvözlő fatáblának csapódott. A baleset következtében az Opelben utazó öt személy közül egy 29 éves monori férfi és egy 14 éves solymári lány meghalt.

Egy 14 éves és egy 34 éves budapesti nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak a helyszínről kórházba. A 34 éves nő csütörtökön éjjel a veszprémi kórházban belehalt sérüléseibe.

Az Opelt vezető 23 éves férfi súlyos sérülést szenvedett.

A Ford 30 éves nagykanizsai vezetője nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!