Rendőrségi

2010.05.26. 14:38

Javítóintézetis srác akadt a rendőrök hálójába

Kedd délután a rendőrök előállítottak egy fiatalkorú fiút Nagykanizsán, aki nem vonult be számára kijelölt javítóintézetbe. Este is akad dolguk a zsaruknak: Pókaszepetken előállítottak egy férfit, aki bántalmazott egy másikat a község egyik utcájában.

zaol.hu


Bántalmaztak egy férfit Pókaszepetken
Kedden este tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy pókaszepetki férfi, mert azt megelőzően a község egyik utcájában bántalmazták. A helyszínre érkező körzeti megbízott elfogott és előállított egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybeli férfit, aki ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


A rendőrök visszaszállították a fiút a javítóintézetbe
Kedden délután vontak ellenőrzés alá a Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei egy fiatalkorú segesdi fiút a nagykanizsai Nagyváthy utcában. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a Pest Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja a fiú elfogását rendelte el, mert április elején kapott eltávozásáról nem vonult be a számára kijelölt javítóintézetbe. A rendőrök a fiút előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, majd visszaszállították a javítóintézetbe.


Nem engedték be Magyarországra
Szerdán hajnalban jelentkezett belépésre a Magyar Köztársaság területére a letenyei határátkelőhelyen egy ukrán állampolgár. Az ellenőrzés során kiderült, hogy nem rendelkezik a beutazáshoz, a tartózkodáshoz és továbbutazáshoz érvényes vízummal, illetve tartózkodási engedéllyel, ezért a határrendészek visszairányították a Horvát Köztársaság területére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!