Rendőrségi

2010.04.01. 16:40

Fának ütközött a tini a Toyotával

Egy 17 éves tini elvesztette uralmát járműve felett és fának ütközött Nagykanizsán, Keszthelyen pedig az elsőbbség magadás hiánya okozott balesetet március utolsó napján.

zaol.hu

Szerdán délben Nagykanizsán, a Liszt Ferenc utcai házaknál lévő parkolóban közlekedett egy 17 éves fiatalember egy Toyota típusú személygépkocsival. A tini Liszt Ferenc utca kereszteződéséhez értve balra a Hevesi Sándor utca irányába akart kanyarodni, ám a manőver közben elvesztette az uralmát az autó felett, majd az úttest melletti fának ütközött.

A baleset során a sofőr és három utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Március 31-én, ugyancsak déltájban Keszthelyen, az Epreskert utcában, a Csapás út irányába közlekedett egy középkorú férfi egy Skoda Octavia típusú személygépkocsival. Az Epreskert utca és a Csapás út „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblával védett kereszteződésébe behajtva a neki balról, a védett úton Gyenesdiás irányából Hévíz irányába egyenesen haladó Lada típusú személygépkocsi elé hajtott, s elejével a Skoda bal első ajtajának ütközött.

A baleset során mindkét gépkocsivezető nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, illetve a Keszthelyi Rendőrkapitányságon vizsgálatot indítottak a balesetek körülményeinek tisztázására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!