Rendőrségi

2009.04.21. 06:29

Őrizetben a fegyveres benzinkútrabló!

Zalaegerszeg - A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy nagykanizsai férfit, aki megalapozottan gyanúsítható, hogy múlt kedden "meglépett" a dél-zalai város egyik benzinkútjának bevételével. A férfi a rablást egy airsoft fegyverrel követte el.

zaol.hu

Szerkesztőségünket a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Salamon Róbert rendőr alezredes tájékoztatta. 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya hétfőn őrizetbe vett egy huszonnégy éves nagykanizsai férfit, aki megalapozottan gyanúsítható fegyveresen elkövetett rablás bűntettével.

A férfi 2009. április 14-én 20.40 óra körüli időben a Nagykanizsa, Balatoni út 10. szám alatt lévő MOL üzemanyagtöltő-állomás kezelőjét egy fegyvernek látszó tárggyal arra kényszeríttette, hogy a bevételt adja át részére, majd ezt követően a helyszínről elmenekült. A rablás elkövetése során senki nem sérült meg.


A lefoglalt airsoft fegyver
Fotó: rendőrség

A nyomozás eddigi adatai szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a férfi a rablást egy úgynevezett airsoft fegyverrel követte el. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatását. 



Az előzmény - kattintson a címre a cikk elolvasásához! 
Kiraboltak egy benzinkutat Nagykanizsán
Kedden este egy eddig ismeretlen, a fején fekete csuklyát viselő, kezében fegyvernek tűnő tárgyat tartó személy belépett a nagykanizsai Balaton úton található Mol benzinkút shopjába és az ott tartózkodó pénztárostól a bevételt követelte. 

A "tett helyszíne" - a rablás április 14-én, kedden este történt
Fotó: Szakony Attila 



Idén már több benzinkutat is kiraboltak a megyében - tudosításainkért kattintson a címekre!


Benzinkutat raboltak ki Becsehelyen - 2009. március 14. 


A becsehelyi benzinkútat a hajnali órákban rabolták ki
Fotó: Szakony Attila

2009. március 30. 
Betörtek a hahóti benzinkút üzletébe, a sofőrt elfogták
Hahót - Betörtek a hahóti benzinkút üzletébe, s miután megszedték magukat az elkövetők, autóval menekültek el a helyszínről. A sofőrt elfogták a rendőrök , ám a kocsi utasai elmenekültek, őket még keresik.


Érdekesség: 
De mi is az az airsoft? - klikk ide a részletekért! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!