Rendőrségi

2008.06.12. 02:28

Jogosítványa már nem volt

<b>Megyei körkép -</b> Teherautó ütközött kandelábernek kedden délután Alsónemesapátiban. Egy 32 éves férfi Iveco gyártmányú tehergépkocsijával a Rákóc ...

MTI

Megyei körkép - Teherautó ütközött kandelábernek kedden délután Alsónemesapátiban. Egy 32 éves férfi Iveco gyártmányú tehergépkocsijával a Rákóczi utcában ismeretlen ok miatt az árokba hajtott, és egy kandelábernek ütközött. Az oszlop kitörött, a férfi a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Ugyancsak kedden délután Zalakaroson, a Szent Orbán utcában lovas fogatra felszálló utast ért baleset, mert a jármű megbillent alatta. Az illető nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Ittas nő okozott balesetet szintén kedden délután Keszthelyen. Nissan Almera típusú személygépkocsijával egy 36 esztendős nő a Déryné utcában menet közben áttért a bal oldalra, és az útpadkán álló telefonoszlopnak ütközött. Az autó ez után a lejtős úton hátragurult és a jobb oldali füves padkán állt meg. A balesetben az autó vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. A rendőrkapitányságon vizsgálatot indítottak a baleset körülményeinek tisztázására, ennek keretében intézkedtek a jelenleg egyébként járművezetéstől eltiltott és ezért jogosítvánnyal nem rendelkező nő vérvételéről, mivel felmerült nála az ittasság gyanúja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!