Rendőrségi

2006.07.08. 02:28

Túl gyorsan ment a motorral

Zalaegerszeg (ag) - Motorkerékpáros szenvedett balesetet csütörtökön a 76-os út megyeszékhelyhez közeli szakaszán. A Keszthely felől érkező Yamaha gaz ...

Mórocz Zsolt

Zalaegerszeg (ag) - Motorkerékpáros szenvedett balesetet csütörtökön a 76-os út megyeszékhelyhez közeli szakaszán. A Keszthely felől érkező Yamaha gazdája egy éles bal kanyarban a túlzott tempó miatt a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd rövid sodródás után elesett. A motorkerékpárt vezető keszthelyi férfit a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Zalaegerszeg (ag) - Motorkerékpáros szenvedett balesetet csütörtökön a 76-os út megyeszékhelyhez közeli szakaszán. A Keszthely felől érkező Yamaha gazdája egy éles bal kanyarban a túlzott tempó miatt a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd rövid sodródás után elesett. A motorkerékpárt vezető keszthelyi férfit a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!