Reklám

2017.01.13. 07:39

Lubics Szilvia hosszútávfutó, többszörös Ultrabalaton és Spartathlon győztes is a Thermal Hotel BALANCE-t választotta! (x)

Lubics Szilvia nagykanizsai hosszútávfutó, ultramaratonista többször is részt vett már a Spartathlonon, az Athén és Spárta között megrendezett 246 kilométeres futóversenyen, ráadásul három alkalommal első helyen ért célba. A páratlan teljesítmény kemény felkészülést kíván, amit megérdemelt pihenés követ. Lubics Szilvia Lentiben, a négycsillagos Thermal Hotel Balance-ban piheni ki fáradalmait, ahova családja körében is ellátogatott már korábban.

Korosa Titanilla

- Évek óta Zalában élek, de Lentibe nem igazán jutottam el eddig. Korábban már hallottam a gyógyfürdőről, de az első látogatásom egy futóverseny volt, ekkor nagyon megtetszett a város és környéke. Imádom Zalát, Lenti és vidéke számomra még az újdonság erejével is hatott. Majd hallottam, hogy megnyílt az új négycsillagos szálloda, ami felkeltette érdeklődésemet, és a családdal együtt eltöltöttünk a Thermal Hotel Balance-ban egy hétvégét.

Fotó: Lenti Gyógyfürdő Kft.

Nagyon jól sikerült ez a rövid nyaralás, nagyon klassz hely a hotel és gyógyfürdő is, ami már élményfürdővel is bővült. A szálloda nagyon jó hangulatú, családias, a személyzet minden tagja nagyon kedves és segítőkész, túlzás nélkül állíthatom, hogy otthon érzem magam a Thermal Hotel Balance-ban. Ez a hely számomra a nyugalmat jelenti a pörgős életemben.

Fotó: Lenti Gyógyfürdő Kft.

Már a belépéskor pozitív atmoszféra fogad minden alkalommal. Számomra azért is jelent különlegességet ez hotel és ez a hely, mert itt az edzéseket is be tudom tervezni, hiszen a környék adottságai jók a futáshoz is. Egy álmom valósul meg azzal, ha a felkészüléseim során több napot tudok itt eltölteni, ahol lehet futni és töltődni egyszerre, és nincs más, amire figyelnem kellene. Egyedülálló a Szent György Energiapark a jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban, ahol érezni a pozitív energiák áramlását. A maradéktalan élményhez hozzájárul az is, hogy a futás után olyan finom ételek közül választhatok, amiket a szálloda étterme kínál.

Fotó: Lenti Gyógyfürdő Kft.

Vegetáriánus vagyok, de a halakat megeszem, és a hotel éttermének étlapja ebben is bő választékot nyújt. A finom étel után pedig lehetőség nyílik a pihentető, nyugodt lazulásra akár a gyógy- és élményfürdőben, a gyógyító termálvízben, a szaunavilágban, vagy akár a szálloda hangulatos wellness részlegén. Ha mindezt megspékelem még egy masszázzsal, akkor teljes az élmény, és lehet, hogy lesz kedvem még egy második futáshoz is. Számomra ez egy idilli állapot, melynek elérésében a hotel és az élményfürdő szolgáltatásai nyújtanak lehetőséget.

Fotó: Lenti Gyógyfürdő Kft.

Lubics Szilvia családjával, férjével és három gyermekével,  látogatott el először a lenti hotelbe és a termálfürdőbe, ami az egész család számára maradandó élményeket kínált.

-  A gyerekek nagyon szeretik a vizet, a kisebbeket inkább az élményelemek, a csúszdák vonzzák, én pedig nagyon szeretem a meleget, elég fázós vagyok, így főként a jótékony hatású, meleg termálvízben ejtőzöm. A Thermal Hotel Balance-ban eltöltött pihenés alatt a család minden tagja kiélvezte a komplexum nyújtotta lehetőségeket.

Fotó: Lenti Gyógyfürdő Kft.

Családanyaként megnyugtató a medencék elhelyezése, hiszen a kisebb és nagyobb gyerekre is gondoltak. Emellett szimpatikus a létesítmény; azért is  jó választásnak bizonyult számunkra, mert nem hatalmas a fürdő, ami tömve van, ahol azt érzem, hogy nem kapok levegőt, elveszek és elvesztem a gyerekeimet, hiszen átlátható, barátságos és családias, ahol otthon érzem magam, és megvan minden, amire szükségünk van a zavartalan pihenéshez. Mindez számomra egyediséget jelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!