Reklám

2017.01.27. 11:29

Ősi „energiák" Lentiben (X)

Mágikus energiavonalak ölelésében Lenti új szállodája, a Thermal Hotel BALANCE**** - Az ezotériát kedvelők már bizonyosan hallottak a csakrákról, az emberi testben megbúvó energiaközpontokról. Csakrák ellenben nemcsak a testünkben vannak, hanem a Föld egyes pontjain is megtalálhatóak.

Az ősi elképzelés szerint Szent György-vonalak,  vagy más néven: sárkányvonalak hálózzák be a Földet. Kialakulásuk a Föld mágnesességére vezethető vissza. Ezek egyfajta rezgések, energiarendszerek. Azok a helyek,  ahol a  vonalak keresztezik egymást, olyanok, mint testünkön az akupunktúrás pontok.

A többszörös metszetek egyben szakrális, szentnek tekintett helyek. Egyes feltételezések szerint a Föld és az emberi test között több párhuzam fedezhető fel, például testünk kétharmada víz, ugyanúgy, mint bolygónknak. Földünkön léteznek olyan mágikus területek, melyeknek emberek ezrei köszönhetik csodálatos gyógyulásukat. Ezeket a Föld meridiánjainak, más néven Szent György-vonalaknak hívják. Ilyen vonalakat a Föld minden részén találhatunk. A vonalak találkozási pontjaiba építették a régiek kultikus helyeiket, templomaikat, mint az angliai Stonehenge, a delphoi jósda Görögországban, az Andokban található Machu Picchu, vagy Kheopsz fáraó piramisa Egyiptomban.

Bencze Ágnes és Marosi József okleveles természetgyógyász közel 30 éve foglalkozik a földsugárzás tanulmányozásával. 2003-ban végeztek mérést Lentiben, a gyógyfürdőben, ahol hasonló aktivitást tapasztaltak, mint az imént felsorolt helyeken. Méréseik alapján alakították ki a Lenti Gyógyfürdő területén a Szent György Energiaparkot, ami egyedülálló különlegessége a fürdőnek. Egyértelműen megállapítható, hogy a Szent György Energiaparkban mért sugárzásnak pozitív  energiával feltöltő hatása van.  Minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Az Energiapark területén található sugárzások az energiahiányos állapotot állítják helyre. Az egész szervezetre hatnak és harmonizálják az energia áramlását, megteremtik a testi és a lelki egyensúlyt.

Lubics Szilvia hosszútávfutó is ellátogatott a Szent György Energiaparkba, ahol érezni a pozitív energiák áramlását.

- A gyógyító erejű termálvíz mellett egyedi különlegessége a lenti fürdőnek a szépen kialakított  Szent György Energiapark, aminek már az atmoszférája is nyugalmat áraszt – mondta Lubics Szilvia. - Aki érdeklődik a spirituális dolgok iránt, és szeretne személyesen is kipróbálni egy olyan helyet, ami mérésekkel igazolva is az energiavonalak metszéspontjában található, mindenképpen látogasson el Lentiben a  gyógyfürdőbe és a Thermal Hotel Balance ****-ba.

 

www.lentifurdo.hu;  www.balancehotel.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!