Reklám

2016.11.20. 20:47

Ősszel is élményeket kínál a Thermal Hotel Balance (x)

Az év végéhez közeledve sokan érzik úgy, hogy rájuk férne egy kis pihenés. De ne zárkózzon be senki az otthonába, hiszen a wellness fürdők és szállodák a legalkalmasabbak arra, hogy ebben az időszakban is kikapcsolódást, pihenést nyújtsanak, hogy testünket és lelkünket egyaránt feltöltve induljunk neki az újesztendőnek.

Korosa Titanilla

Advent első hétvégéjén Lentiben a Thermal Hotel Balance**** kínál különleges programokat a karácsonyi időszakra hangolódás jegyében. A határ menti település színvonalas szállodájában a nyugalom szigetén találják magukat a vendégek, ahol a kikapcsolódás biztosan garantált.

Fotók: Lenti Gyógyfürdő Kft.

Ha a téliesre fordult idő a melegbe csábít, a hotellel szomszédos termálfürdő minden igényünket kielégíti. A gyógymedence 36-38 fokos vize Európa-szerte ismert, 40 ezer éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi-, ízületi-, gerinc- és hátproblémák kezelésére alkalmas. Mellettük egy félig fedett hidro-masszázs élménymedence nyújt relaxációt a hűvösebb napokon is. A fürdő egyedülálló különlegessége a szabadtéri részen található Szent György Energiapark, ami olyan, az emberi szervezetre jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjainál fekszik, ahol a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni és gyógyulni.

A szálloda vendégei korlátlanul igénybe vehetik a fürdő nyújtotta szolgáltatásokat, a fentiek mellett az új csúszdás élményvilágot, jacuzzival, masszázs élménymedencével és szaunákkal kiegészítve.

A fürdőzés és az ebéd után mi sem esne jobban, mint egy kis édes nassolás a Thermal Hotel Balance**** lobby bárjában, ahol különleges kávék és teák teszik még izgalmasabbá a kulináris élményt, később pedig érdemes egy-egy koktélra visszatérni, és fokozni az élvezetet. És ha ezután még vágynának egy kis fürdőzésre, megtehetik a szálloda saját wellness részlegén.

Ha igazán különleges élményt szeretnének november utolsó hétvégéjére, ne sajnálják az időt az erdei kisvasutas utazásra, mely során forralt borral a kezükben gyönyörködhetnek a zalai táj szépségeiben.

A Thermal Hotel Balance**** gondolt a gyermekekre is, akik kézműves animációs programokon vehetnek részt. A szülőket pedig pénteken és szombaton élőzenés est várja, ahonnan nem hiányozhat a jókedv és a szórakozás. November 30-án, már az ünnepre hangolódva, egyedülálló adventi musical-esttel várják az L16 étteremben nem csak a szálloda vendégeit, hanem minden érdeklődőt. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!