Reklám

2016.11.25. 12:20

Mikulás mentőakció és MikulásGyár a Zala Plazában! (x)

December 4-én, vasárnap izgalmas programokkal vár kicsiket és nagyokat a Zala Plaza.

Délelőtt 10 és este 18 óra között játékok, kézműves foglalkozások és zenés előadások gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról. Délután 3-kor pedig ünnepélyes keretek közt megnyílik a MikulásGyár gyűjtőpontja, ahol a rászoruló családoknak szánt adományokat várják a Vöröskereszt önkéntesei. A megnyitón részt vesznek és adományaikkal segítik az akció sikerességét a Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabda csapat néhány tagja, Hertelendy Attila színművész és családja, valamint az Egerszeg rádió műsorvezetői.

A Zala Plaza évek óta a MikulásGyár hivatalos zalaegerszegi gyűjtőpontja. A beérkező adományokat december 21-éig várják a gyűjtőponton, azokat a Vöröskereszt önkéntesei és a Magyar Posta dolgozói csomagokba válogatják, majd eljuttatják a leginkább rászoruló családoknak karácsony napján. A MikulásGyár hasznos ajándékokat vár, elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot és könyveket gyűjt. Idén a bevásárlóközpont egy 10 000 forint értékű üdülési csekkel mond köszönetet minden adományozónak, melyet a www.udulnijo.hu honlapon lehet beváltani.

A megnyitó napján, december 4-én a jótékonykodás mellett a szórakozásnak is teret ad a Plaza. Délelőtt 10 órától egészen este hatig tart a Mikulás mentőakció! A több állomásból álló játék során a gyerekek segíthetnek a Mikulásnak az ajándékok célba juttatásában. Kimentik a Télapót egy túl szűk kéményből, vagy éppen megmutatják neki, mely ajándékok hova is kerüljenek. A legügyesebbek kiérdemlik a Mikulás tiszteletbeli manója címet és apró meglepetéseket kapnak. A programon természetes részt vesz maga a Mikulás is, hogy gratuláljon a manóknak, és lehetőség lesz közös képek készítésére a Zala Plazában elhelyezett speciális fotófal mellett.

Programok:

10:00-18:00 Mikulás mentőakció (játékok és kézműves foglalkozások)
15:00 MikulásGyár megnyitó
15:20-16:00 Virág és az angyalok zenekar Mikulásváró koncert
16:00 Pindúr Pandúr Színház - A nagy karácsonyi felfordulás (játékos, interaktív előadás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!