Reklám

2016.11.10. 10:27

Kinek éri meg megvásárolni a Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt? (x)

Amikor vállalkozást, céget alapítunk, elsődleges céljaink között szerepel, hogy a befektetett pénzünk mielőbb megtérüljön, hosszú távon pedig legalább ennyire fontos, hogy folyamatos profitszerzési lehetőséget biztosítsunk mind saját magunk, mind (ha vannak) alkalmazottaink részére.

Ezt az állapotot számos különböző eszközzel szükséges fenntartanunk, hogy működő céget tudhassunk magunkénak.

Cégünk csak akkor tud bevonzani minél több (rendszeres) vásárlót illetve fogyasztót, ha termékeink és szolgáltatásaink minősége és ára megfelelően aránylik egymáshoz – azaz minél több elégedett fogyasztói vélemény lát napvilágot, annál valószínűbb, hogy folyamatos bevételre, és ezzel biztos anyagi háttérre tehetünk szert.

A Fogyasztói Vélemény Tanúsítvány 2016 óta azt a célt szolgálja a hazai vállalkozások körében, hogy a cég minden (leendő) fogyasztóban bizalmat alakítson ki, és ezzel minél inkább bővítse a vásárlói kört. Így a Tanúsítványt mindazoknak a vállalkozásoknak érdemes megvásárolni, akik hitelességüket és megbízhatóságukat hivatalos keretek között kívánják igazolni – és ezáltal mind több és több ügyfelet szeretnének kiszolgálni. Ennek kapcsán tehát a Fogyasztói Vélemény Tanúsítvány segíthet, hogy cégünk kiemelkedjen a konkurens cégek közül.

Ha megvásároljuk az ÜVVKözpont Kft. alapos vizsgálata alapján kiállított Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt, az erről szóló igazolást irodánkban, üzletünkben is kifüggeszthetjük – sőt, ajánlott láthatóan elhelyezni azt! –, ugyanis a potenciális fogyasztóban ezzel elősegíthetjük a bizalom megelőlegezését, így kételyeinek jelentős része szertefoszlik. Amennyiben az ügyfelünk elégedett lesz, és bizalma megtérül, nagy eséllyel hangot fog adni pozitív fogyasztói véleményének, melyet tovább erősíthet meglévő tanúsítványunk a jövendőbeli ügyfelek körében. Ennél eredményesebb és hatásosabb reklámra pedig kevés valószínűséggel tehetünk szert.

Ha felkeltette ez az újszerű módszer az érdeklődését, itt tájékozódhat bővebben a tanúsítványról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!