Reklám

2012.11.06. 20:18

Korlátlan beszélgetés és üzenetküldés a Vodafone-tól már a feltöltőkártyásoknak is (x)

A Vodafone november 1-től a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést feltöltőkártyás ügyfelei részére is elérhetővé tette, a csomag 200 MB mobil adatforgalmat is tartalmaz.

zaol.hu

A Vodafone RED VitaMAX tarifához 7000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén korlátlan hálózaton belüli beszélgetés és SMS-ezés, valamint 200 MB internethasználat jár 30 napig – , ezen kívül kiemelt ügyfélkezelés is: az ország 50 üzletében díjmentes szakértői segítséget kapnak telefonjuk beállításához és személyre szabásához. Ráadásul a 7000 forintos feltöltést arra használhatja fel az ügyfél, amire szeretné.

A Vodafone RED VitaMAX mellett a jelenlegi feltöltőkártyás tarifák helyett három új, az előfizetéseshez hasonlóan átlátható, a magyar mobilpiacon egyedülálló bónuszokkal testre szabható tarifát is kínál a szolgáltató. Az új tarifák egységes, 46,5 forintos perc- és SMS-díjat kínálnak bármely belföldi normál díjas hálózatba, s ezen felül egyedülálló bónuszokat nyújtanak. Az alap tarifa, a VitaMAX Prémium Start azoknak az ügyfeleknek ideális, akik ritkábban és alacsonyabb összeggel töltik fel egyenlegüket, ami 365 napig él.

A VitaMAX Prémium Perc díjcsomagot elsősorban beszélgetős ügyfeleinek kínálja a Vodafone. A 90 napig felhasználható egyenleghez különböző bónusz jár, amely hálózaton belül bármikor felhasználható 30 napon belül. Ez 3 000 forintos feltöltés után 50 perces, 5 000-nél vagy annál magasabb összegnél pedig 100 perces bónusz beszélgetést jelent.

A VitaMAX Prémium SMS&Net a sokat SMS-ezőknek és a mobilinternetezőknek jó választás. A 90 napig felhasználható egyenleghez 30 napig érvényes bónusz jár: 3 000 forintos feltöltésnél 50 hálózaton belüli SMS és 50 MB adatforgalom, 5 000 forintnál vagy nagyobb összegnél pedig 100 hálózaton belüli SMS és 100 MB. A Vodafone előfizetői természetesen megtarthatják jelenlegi tarifáikat, a megújult díjcsomagokról további információ: www.vodafone.hu/vitamax .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!