Rédics

2016.12.11. 14:25

Szépkorúakat köszöntöttek

Rédics – Hétvégén a határ menti település szépkorú lakóit köszöntötték. A jó hangulatú rendezvényen még táncra is perdültek a nyugdíjasok.

Korosa Titanilla

(B-j) Diószegi Ferencné, Kaszás Lászlóné, Horváth Lászlóné, Borsos Lászlóné és Borsos László az idősek köszöntésén

A kultúrház színháztermében megtartott ünnepi műsor előtt Soós Endréné polgármester köszöntötte a vendégeket és osztotta meg velük gondolatait az idő múlásáról, valamint az idős kor szépségeiről és nehézségeiről. Ezután a helyi Móra Ferenc Általános Iskola diákjai adtak elő egy karácsonyi jelenetet. Őket követően a gondozási központ munkatársai léptek színpadra és dalokkal, versekkel örvendeztették meg a szépkorú nézőket. A karácsonyi zenés előadás után a helyi asszonyokból verbuválódott három fős vidám csapat műsora következett, akik nótákkal szórakoztatták az időseket. Humoros előadásuk mosolyra fakasztotta a vendégeket, majd a fellépők táncra is felkérték a vállalkozó kedvű nyugdíjasokat.

A műsort követően ebéddel folytatódott a rendezvény, illetve a résztvevők a közeledő karácsonyi ünnepre készülve szaloncukor csomagot kaptak ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!