Púder Nélkül

2016.12.26. 18:45

Midi, bársony, ezüst - Divattippek a téli mínuszokra és a szilveszteri bulira

Az idei tél hívószavai: pliszírozott szoknya, szőrmerátétes hátizsák és bársony minden mennyiségben, tájékoztatnak a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott trendbeszámolók.

Zalai Hírlap

Bár a decemberi dércsípte reggelek eleinte elvehetik a kedvünket a stílusos öltözködéstől, a kezdeti sokkot kiheverve, érdemes kidugni fejünket az óriási téli sálak szorításából. A divatjavaslatok segítenek, miben nyűgözhetjük le az együtt töltött év végi napokon a munkatársakat, rég nem látott rokonokat, miben ragyoghatunk királynőként szilveszter éjjelén. A 2016-os őszi/téli kollekciók bizonyítják, sokszínű is lehet a tél.

Ragyoghatunk királynőként szilveszter varázslatos éjjelén, hiszen a 2016-os őszi/téli kollekció bizonyítja, sokszínű is lehet a tél  Fotó: Zh-illusztrácó, fashiondays

A pliszírozott reneszánsza

Ha idén az ünnepnapokon igazán modernek szeretnénk lenni, az elegáns szoknyához ezúttal ne a jól bevált zakót vegyük fel, hanem keverjük bátran a stílusokat! A szezon legdivatosabb szoknyafazonjához, a pliszírozott midiszoknyához - ami régi korok divatját idézve, ezúttal a nagymamát is lekenyerezi majd - például nagyszerűen illenek a vidám, oversized (túlméretezett) kötött pulóverek, elöl lezseren betűrve. Ha nem vagyunk a szoknyák hívei, válasszunk csinos nadrágot, arisztokratikus kockás mintával díszítve, és kombináljuk a szettet a szezon jolly jokerével, bársony bokacsizmával! Céges vacsorára elég egy vidám mintás kistáska, rokonlátogatásra indulva viszont kapjunk a hátra szőrmerátétes hátizsákot.

Otthoni kuckózás

Nincs olyan ember, aki a téli ünnepek alatt ne töltene el legalább egy fél napot pizsamában, meleg teával és finom sütikkel bekuckózva, kedvenc könyve vagy filmje társaságában. A tökéletes kényelemhez pedig hozzátartoznak a puha anyagok, vastag kötött pulóverek és a szezon slágerei, a szőrmebetétes lábbelik. Ha az elmaradhatatlan téli-karácsonyi mintás pulóverekhez nem húz a szívünk, az idei kollekciók hosszított, pasztell árnyalatú kardigánokban is bővelkednek, ami akár takaróként is szolgálhat egy téli délutáni sziesztán.

Bársonyos szilveszter

A karácsonyi lustálkodásból felocsúdva, szilveszterhez közeledve cseréljük le a pizsamanadrágot, és vágjunk neki az újévnek egy igazán nőies szettben. A bársony nem csak a cipőn mutat jól, hódít ez az igazán ünnepekhez passzoló anyag, ami ruhák, kabátok, blézerek és kiegészítők kedvelt alapanyaga is ezen a télen. Egy bársonybetétes, darázsderekat varázsoló ruhával, vagy miniszoknyával és egy ezüstös bársonyfelsővel a legstílusosabbak lehetünk az év utolsó éjjelén. Most a fémes felületek is divatosak, ezért ezüstszínű ikerkarkötőket és nagy, látványos nyakláncokat ajánlanak a divatdiktátorok a partyszereléshez. De élénk színű darabokat, például egy fukszia borítéktáskát és tűsarkút is csempészhetünk megjelenésünkbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!