Púder Nélkül

2010.12.27. 14:50

Bulizz karcsúbban infraszaunával!

Hideg téli napokon bőrünk napfényre, krémekre, kényeztetésre vágyik! Ezek egyike lehet a szauna, a meleg jó hatással lehet bőrünkre, az infraszauna pedig a fogyást is elősegítheti.

PLT

Kevés jobb dolog van annál, mint a téli mínuszokban beülni egy finoman kellemes szaunába. Nem csak méregtelenít, de felfrissíti, átmelegíti szervezetünket, s megújítja bőrünket is.

A csípős hideg ugyanis  árthat bőrünknek, érzékenyebbé válik, érdemes rá jobban odafigyelni. Számos olyan szépségápolási recept van, amely közérzetünket is javítja. Borosné Kretz Erika a só- és aromaterápiás  infraszaunát azoknak javasolja, akik légúti betegségekkel küzdenek, mozgásszervi problémáik vannak, ismerik az akne, a pikkelysömör, ekcéma  vagy éppen a cellulitisz okozta kellemetlenségeket. Ugyanakkor a kellemes meleget, ámde nem túl forróságot árasztó kabinok segíthetnek álmatlanság és stressz, kimerültség esetén is. 

A szakértő azt is elárulta, mindemellett az emésztőszervi panaszokkal és vérnyomásproblémákkal küzdők is érezhetik jótékony hatását. Ahogyan segíti az intenzív méregtelenítést, sőt, gyorsabb fogyást is eredményezhet a használata.
Persze, jegyezte meg a szakértő, a kellemes közérzetet is biztosítja számunkra. Amit a  hölgyek mellett a férfiak is kipróbálhatnak, hiszen szemben a finn szaunával, az infrakabinokban nincs 80-90 Celsius-fok, elviselhetőbb a meleg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!