Púder Nélkül

2011.01.11. 09:00

Bridget Bradsow: Keresd meg magad! (blogbejegyzés)

Bloggerünk ezúttal a női lélek mélységeibe vezet be bennünket, legfrissebb bejegyzéséből megtudhatjuk, mennyivel másképpen működik a nőnem a hímnemhez képest, továbbá megvilágítja, hogy kiben van a hiba.

PLT

A lány egyszerűen,  hogy tisztázza magát, és felháborodásában, amiért a férfi életében mellékszerepet kapott, felkereste a konkurenciát. Egyszerű találkozás volt, egy hideg téli napon, zord érzésekkel és nehéz könnyekkel. A találkozásról mégis emelt fővel indult haza: kapott egy útbaigazítást – amely új útra terelte őt a párkeresésben.

„Beszéltem a lánnyal. Örökké hálás leszek neki minden szaváért. Megértett és becsült engem Pali iránt érzett szerelmemért. Kíváncsi voltam, ki iránt vonzódott rajtam kívül a szerelmem: a lány okos, kedves, de legfőképp bölcs és határozott – míg én Pali mellett elgyengültem Nem tudom, miért értékeltem eddig magamat csak annyira, hogy beértem volna vele ”

„ A legnagyobb hiba volt egész eddigi életemben szeretni embereket nem létező tulajdonságaik miatt, elfogadni őket a sok hibájukkal, megalkudni, és magamat érezni rossznak azért, amiért nem kellettem nekik. Lóbáltam a finom vadhúsomat a csökkentett étrendűek előtt.  ”

Ha valaki minden értékedet, ami csak benned van, semmisnek vesz, érzelmeiddel játszik, vagy melletted más nőt is kóstolgat, nem csoda, hogy kis időn belül hangyának érzed magad. Nem elég magunkkal elhitetnünk, hogy okosak vagyunk, és szépek – ha egy férfival szemben az értékrended nem érvényesíted, azt gondolhatja, egyszerűen átgázolhat rajtad.

Ha valamiért nem sikerült eddig előtte is értékelned magad – vagy hatott rád a leépítő terápiája – most itt az idő, hogy változtass ezen. Ha máskor nem, miután őt végre lapátra tetted, nézz tükörbe, és készíts mérleget – amely eredménye csak pozitív lehet! Olyan nincs, hogy nincs semmid. És muszáj, hogy magadnak a legjobbat akard – és ez véletlenül sem egyezik egy férfi szegecses, szívet tipró cipőjével.

Ha évekbe telik is, ismerd meg magad. Ehhez a legegyszerűbb recept a lehető legtöbb időt tölteni azokkal az emberekkel, akik kihozzák belőled azon jó tulajdonságaidat - amikről sajnos időközben elfeledkeztél. Még ha nem is az Igazi az, akivel randizgatsz, fontos mérföldkő lehet egy fellángolás is az önértékelésed útján. Hisz lehet, hogy éppen mellette találod meg magadat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!