Púder Nélkül

2017.03.14. 13:57

Személyiségek öltözködési stílusai (x)

A személyiség nagyban meghatározza életünket. Az embereket általában két személyiségtípusba lehet sorolni, amelyek a következők: Extrovertált, és introvertált személyiség.

Az extrovertáltak nyitottak a világ dolgaira, közvetlenek, könnyebben barátkoznak más emberekkel. Általában a társaság középpontjában szeretnek lenni, és szeretik, ha foglalkoznak velük. Imádják a különböző fesztiválokon, rendezvényeken való részvételt is.

Ha egy extrovertált elveszíti munkahelyét, könnyebben túlteszi magát a dolgokon, mint egy introvertált. Ez alatt azt kell érteni, hogy számukra a változás egyszerűen megy. A nyitott személyiségű emberek nem félnek a kihívásoktól. Az efféle személyiségtípussal rendelkezők gyakran helyezkednek el a média területén, foglalkoznak rendezvényszervezéssel, marketinggel.

Csupa olyan dolgokban érdekeltek, ahol emberekkel kell foglalkozni, és ahol kiélhetik alkotóképességüket, kreativitásukat. Az introvertáltakra leginkább az jellemző, hogy csendesek. Ők csak külső megfigyelői a világ történéseinek, és nem résztvevői. Nehezen engednek közel magukhoz embereket, és nem sok baráttal rendelkeznek. Szabadidejük nagy részében szeretnek olvasni, és a maguk világában lenni. Az introvertáltak leginkább pénzügyi területeken helyezkednek el. Továbbá olyan állásokra pályáznak, ahol egyedül tudnak dolgozni.

Ezek az emberek jól tűrik a magányt, és sokszor nem vágynak társaságra. Egyébként az introvertáltakat egyáltalán nem kell elítélni, hiszen nem mindenki vágyik bulizásra, és pezsgő társasági életre. A személyiségünk gyakran meghatározza öltözködési stílusunkat is. Az extrovertáltak szeretnek színesen öltözködni, és ha a munkahelyükön nincs érvényben egységes munkaruha használat, akkor ezt előszeretettel ki is használhatják. Ők arra vágynak leginkább, hogy minden ember megcsodálhassa őket, legyen szó munkáról, vagy magánéletről.

Az introvertáltak szeretnek úgymond „zárkózottabb"ruhákban lenni. Csak semmi feltűnés. Leginkább a hosszú nadrág, és a pulóver a legjellemzőbb öltözékük. Minden ember életében vannak események, amelyeken részt kell venni. Az öltözködés mindig nagy dilemmával jár. Esetleg változtatni akar öltözködésén? Engedje meg, hogy segítsünk Önnek. Koktélruhák, alkalmi női ruhák széles választéka várja Önt az alábbi oldalon. Könnyen megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illő darabot, hiszen a ruhák különböző kategóriákban találhatóak érdeklődési köreinek megfelelően.

Amennyiben a hosszabb ruhákat kedveli, válogathat ezek közül is, de könnyű nyári ruházatot is találhat. A csodás ruhaköltemények egyszerűen kiegészítőkkel az igaziak. Ha szeretné még divatosabbá tenni ruházatát, bátran válogathat a különböző kiegészítők közül. A megfelelő ruha kiválasztása időt igényel, ezért érdemes idejekorán elkezdeni az informálódást, és a kiválasztást. Nem is beszélve a helyénvaló színválasztásról.

A különböző színek is meghatározzák személyiségünket, és hangulatunkat is. Ha Ön extrovertált, vagy introvertált személyiség, nézze meg a www.ruha-ekszer.hu oldalt. Az introvertált személyiséggel rendelkező emberek a visszafogott színeket kedvelik leginkább. Amennyiben változtatni szeretne öltözködésén, és kipróbálna merészebb kinézetű ruhákat is, böngésszen kedvére a honlapon. Ne mondjon nemet a változásra, hiszen ez mindig valami újnak a kezdetét jelenti. A változtatás eleinte mindig nehéz, de ahogy telik az idő, az ember hozzászokik az új dolgokhoz. Lépjen rá Ön is erre az ösvényre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!