Púder Nélkül

2017.03.13. 15:33

Jutalmazza meg magát akár egy órával vagy mással (x)

Napjainkban az önjutalmazás igen elterjedt tevékenység.

Manapság a munkahelyen igen keményen helyt kell állni, és ez sokszor az embert fizikailag, és szellemileg is megviseli. Vannak olyan emberek, akik kiállnak az önjutalmazás mellett, és vannak olyanok is, akik egy az egyben elutasítják. Vegyük sorra mindkét oldalt, és kezdjük azokkal, akik elutasítják. Vajon miért lehet ez?

Általában a napjaink a következőkből állnak. Felkelünk, jobb esetben megreggelizünk, amennyiben időnk engedi, majd ezt követően elindulunk munkába. Ez történhet tömegközlekedéssel, vagy saját személyautónkkal, esetleg céges autóval. Megérkezünk munkahelyünkre, majd elkezdjük a műszakot, ledolgozzuk, és utána amennyiben még van, dolgunk a városban akkor elintézzük. Milyen ügyeket intézhetünk még munka után? Általában a szokásos teendőket, amik ránk várnak, például csekkbefizetések a postán, vagy bevásárlás otthonra.

A szupermarketek, és hipermarketek előszeretettel rendezik át polcsoraikat azért, hogy az ember ameddig megtalálja azt a terméket, amelyiket szívesen megvásárolná, addig más is kerüljön bele a bevásárlókocsiba, vagy kosárba. Egyes termékek vevőcsalogatónak számítanak. A legkívánatosabb termékeket, mint például a csokoládét, vagy chipset, általában a kasszák közelében szokták elhelyezni azért, hogy az ember megkívánja őket, és megvásárolja.

Napjainkban a kiadások, és az élelmiszer-vásárlások nagyon sokba kerülnek, így az emberek egyik csoportja ezért utasíthatja el az önjutalmazást, mert így is elég sok pénz elmegy különböző dolgokra. A másik csoport, ahogyan szó esett már a cikk elején, igenis támogatja ezt a fajta tevékenységet. Az Ő napi rutinjuk is hasonlóképpen néz ki, mint például felkelnek, elmennek munkába, majd végeznek, bevásárolnak, és mennek haza. Náluk előfordulhatnak olyan esetek, amikor kellemesen elfáradnak a munkában, és meg is dicsérték őket aznapi teljesítmény nyújtásuk miatt.

Ezt követően, ha betévednek egy üzletbe, akkor nagy valószínűséggel megjutalmazzák magukat valamivel, már csak azért is, mert büszkék magukra az aznapi munkavégzésük miatt. Ha Ön ezt a tábort képviseli, és az a kérdése, hogy mivel lepheti meg még saját magát, akkor jó helyen jár, mert tudunk tanácsot adni.

Mit szólna egy karórához, ami akár elkísérheti bárhová, és Önnel lehet a legboldogabb pillanatokban is? Női órákat széles palettájából válogathat most kedvére. A márkák között egyaránt megtalálja az Excellanc, a Geneva Carla, és az Eiffel and Roses típusú karórákat is. Az Excellanc jellemzői: Egy könnyed karóra, műanyag szíjjal, és óraházzal. A fehér színű, műanyag, kerek óraház csodásan csillogó cirkónia kövekkel van díszítve, ami eleganciát biztosít Önnek.

Fehér színű, különleges mintázatú műanyag szíjjal, márkajelzett, fém csattal, dekoratív, fehér színű számlappal, ezüstszínű vonaljelzéssel lehet az Öné. További jellemzői közé tartozik a Quartz szerkezet, a márkagravírozott fém hátlap, és az elem.

A Geneva Carla az egyszerű, mégis elegáns órák kedvelőinek készült. Ideális viselet lehet bárhol, és bármikor. Az óraház közepes méretű, kerek alakú, rose gold színű. Az óraüveg kúpos csiszolt hatású, ami még különlegesebbé teszi ezt a szép karórát. Lakkozott választható színű szintetikus szíjjal, ezüstszínű óracsattal rendelkezik. Belsejében kvarcszerkezet ketyeg, az elem természetesen tartozék.

Az Eiffel and Roses aranyszínű. Eiffel torony és rózsa mintás, Vintage stílusú számlappal, valamint aranyszínű mutatókkal és arab számokkal. Fehér szintetikus bőr szíjjal, ezüstszínű csattal, fém hátlappal, és quartz szerkezettel. Ha még több óratípusról szeretne megtudni információkat, keresse fel a www.mutatosora.hu oldalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!