Púder Nélkül

2014.06.12. 13:23

Staféta Takács Vilmossal

Borsos Ágnes a stafétát Takács Vilmosnak adta át, tudakolva, mire jó a tarot kártya?

Magyar Hajnalka

– Az ezotéria világában rengeteg a vadhajtás, ami miatt néha a lényeg is hitelét veszíti – mondja elöljáróban a tenyéranalízissel is foglalkozó metafizikai terapeuta. – Engem gyerekkorom óta vonzanak a felfedezésre váró titkok, a személyiségem eleve fogékony ezekre a tartalmakra. A tarot kártyával a kétéves Metafizikai Akadémia elvégzése után kezdtem foglalkozni, s magam számára is meglepetést okozott, mi minden tárható fel általa. Abban bizonyos vagyok, olyan ember nincs, aki száz százalékos biztonsággal meg tudná mondani a jövőt. De az is tény, hogy a tudatalattinkat tükröző jobb agyféltekénkben hatalmas mennyiségű ősi, öröklődő információ van bevésve. A tarot kártya lényegében segít megnyitni ezt a kollektív tudást, s szimbólumaival, képeivel megvilágítani az illető sorsának jövőbeni tendenciáit. Ezek tapasztalataim szerint mintegy 80-85 százalékos pontossággal be is válnak. Ennek ellenére óvnék attól, hogy véresen komolyan vegyük a kártya szavát, jómagam alázatosan viszonyulok hozzá, és játéknak tekintem.

Takács Vilmos a stafétát Molnár Katalin asztrológusnak adta tovább, azt kérdezve, hogyan segíti az asztrológia önmagunk megismerését?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!