Púder Nélkül

2012.03.01. 11:49

Tikos Kitty harmadik lett a Miss Winter Face Hungaryn

Nagykanizsa – A 21 éves Tikos Kitty tavaly megnyerte a SOTE Szépe választást, míg a Fit Modell szépségversenyen második lett. Legutóbb a budapesti Miss Winter Face Hungary döntőjében a harmadik helyen végzett.

Benedek Bálint

A lány szinte teljesen tökéletes alakjára, sűrű, már derék alá érő természetesen göndör hajára, valamint pozitív kisugárzására hamar felfigyelt a szépségipar. A Testnevelési és Sporttudományi Kar hallgatójának élete óvodás kora óta a sportról szól, most is rendszeresen mozog. Kitty a kanizsai Szan-Dia Fitness SC csapatában nemcsak táncolt, de a tornát, a kötélugrást is kipróbálta.

A Miss Winter Face Hungaryra egy internetes közösségi oldalon lehetett nevezni. A 200 jelentkező közül a 30 legtöbb szavazatot összegyűjtött lány egy főleg korábbi szépségkirálynőkből álló grémium előtt tett „vizsgát”.

– Innen 18 lány lépett a döntőbe – fogalmazott Tikos Kitty. – Jó érzéssel tölt el, hogy köztük lehettem, számomra felért egy győzelemmel.


A versenynek egy budapesti szórakozóhely adott otthont, ahol a szépségeknek először farmerben és fehér pólóban, majd bikiniben, végül estélyi ruhában kellett zsűri elé vonulni. Az ítészek között kanizsai arcok is feltűntek, ott volt a korábbi Európa Szépe, most családanya, Dietz-Laky Zsuzsi és Dolmányos Edina lemezlovas is. Rajtuk kívül üzletemberek, műsorvezetők, sminkesek és fitness edzők szavaztak a legszebbekre.

– A harmadik helynek épp úgy örültem, mintha királynőnek választottak volna – tette hozzá a fiatal lány. – Júniusban szeretnék indulni a Főiskolák Szépén, s minden bizonnyal a főleg a sportosságot előtérbe helyező Fit Parádén is újra kipróbálom magamat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!