Púder Nélkül

2011.09.22. 09:58

A szextől az önbizalomig

Székesfehérvár - Az egyik a szülést könnyíti, a másik nyugtatja a lelket, a harmadik pedig csökkenti a gyulladást. Nem gyógyszerek ezek, hanem gyógyhatásúnak mondott kövek.

PLT

Az ezoterikusok úgy tartják, minden kő- és kristálytípusnak meghatározott rezgése van, amely különböző módon hat a szervezetünkre. Folyó vízzel kell megtisztítani a kiválasztott követ, s magunknál tartani, amíg szükség van rá, vagy akár ékszerbe is foglaltathatjuk azokat. Számos ásvány, féldrága- és drágakő közül választhatunk, ha megerősítésre van szükségünk.

Ha valaki fogyni szeretne, vagy éppen alvászavarai vannak, akkor a füstbarna hegyikristályt, a füstkvarcot válassza, amely a depressziós tüneteket is csökkentheti.  A terhes nők számára a legjobb választás a zöld achát, amely állítólag könnyíti a szülést és oldja a feszültséget, de ugyanezt mondják a malachitról is. A szexuális problémák oldására a gránát lehet a megfelelő, amely mindemellett a vérrel  kapcsolatos betegségekre is gyógyító hatással lehet, de  láz ellen is alkalmazzák. Akinek kapcsolatteremtési problémái vannak, vegyen magához egy holdkövet, s merítsen erőt abból, amikor az élet úgy kívánja. Ha a vonzerejét akarja valaki erősíteni, a magnetit rezgéseit igyekezzen átvenni, az önbizalmat pedig a rózsakvarc segítségével növelheti.

Szerző: S. Töttő Rita

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!