Púder Nélkül

2010.12.05. 07:29

Ruszka Dalma, a Ms. Plastic szépsége szilikon melleket csináltatott

A plasztikai műtéten átesett hölgyeknek immár másodszorra rendeztek viadalt Budapesten. A Ms.Plastic Queen szépségversenyén a 2006-os Zala Szépe nyertese, Ruszka Dalma is elindult. A keblei méretét megnövelő 24 éves dél-zalai szépség bekerült a legjobb 14 közé, ám végül nem nyert.

PLT

– Ettől függetlenül már a felkészülés során jól összebarátkoztunk a lányokkal – mondta a területi képviselőként dolgozó Dalma. – A viadalt ugyanis egyhetes székesfehérvári edzőtáborozás előzte meg.

A szikék szépeként is emlegetett viadalra kizárólag olyan hölgyek jelentkezését várták a budapesti szervezők, akiken mélyaltatásban végeztek szépészeti műtétet. Tehát egy szimpla, inyekciós ajakfeltöltéssel nem lehetett érvényesülni.

– Minden döntőbe jutott lánynak szilikon keblei voltak, de néhány orr-, és arcplasztikás is indult – folytatta Ruszka Dalma. – Sőt az egyik nevezőn állítólag intim szépészeti műtétet is végeztek. Bár ennek a verseny szempontjából egyáltalán nem volt jelentősége, hiszen itt meztelenkedésről szó sem volt.


A lányok egy héten át „táboroztak” egy székesfehérvári luxusszállodában, szinte minden kényeztetést megkaptak. Egyedül az étkezést szabályozták: saláta, gyümölcs és száraz csirkehús került a tányérjukra. A verseny főszervezőjétől, Gerényi Katalintól minden instrukciót megkaptak, így a kifutón fergeteges show-t láthatott a főleg divatszakemberekből álló zsűri és a közönség.

– Herczeg Zoltán divattervező modern, ám magyar népi motívumokkal díszített ruháiban léptünk először a porondra – mesélt tovább Dalma.
– A leginkább magyar mentéhez hasonlító rövid topban és farmernadrágban is óriási sikert arattunk, aztán a hófehér koktélruha után az este csúcspontja – érthetően – a fürdőruhás bevonulás volt.

A lányok összekócolt hajjal, s olajjal összekent testtel léptek színpadra, a Forma–1- es jelenet egyik főszereplője Ruszka Dalma volt, aki csipetnyi fürdőruhában kockás zászlóval a kezében táncolt.

– A szilikon cicitől nem változnak meg a nők, csak magabiztosabbak lesznek – tette hozzá Dalma, aki négy évvel ezelőtt operáltatta meg magát.

– Persze mindannyian győzni szerettünk volna, egy pillanatig sem rivalizáltunk, ugyanis jól tudtuk a végén csak egy maradhat. A zsűri egyhangúlag a lehetőségekhez mérten a legtermészetesebb külsővel rendelkező Kocsis Alexandrára szavazott, aki autót, ékszereket és egyedi tervezésű ruhát vihetett haza.

Ruszka Dalma hozzátette: jelenleg nagyon jól érzi magát a bőrében, így egyelőre a keblei méretén sem változtatna. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!